Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-közvetítésről akkor beszélünk, ha egy munkáltató egy betöltendő pozícióra nem saját erőből, hanem közvetítő (szakértő cég, BácsWork) bevonásával keres alkalmas munkavállalót. A munkaadók azért veszik igénybe a BácsWork segítségét a munkaerő toborzásban, mert a BácsWork munkaerő-közvetítő folyamatosan kapcsolatban áll éppen munkát kereső munkaerővel és segíteni tud a kiválasztásban is, így lerövidíti a keresés folyamatát ami jelentős megtakarítást eredményez a munkaadónak.

A toborzási-kiválasztási folyamataink több lépésből állnak.

Fő szempontunk a partneri kapcsolat megalapozása és az ügyfeleink felé a megfelelő és rugalmas hozzáállás a teljes folyamat során.

  • Toborzási lehetőségek felmérése:
  1. Saját adatbázis
  2. Online és más hirdetési lehetőségek
  3. Direkt megkeresés
  4. Egyéb keresési módszerek
  5. Munkaügyi központok

A toborzási-kiválasztási folyamat során cégünk mindig arra törekszik, hogy a partnereink számára a legmegfelelőbb, körültekintően kialakított profilt mutasson be az aktuális jelöltről. A kiválasztási folyamat alkalmazkodik az egyedi igényekhez is, ha a partnerünknek speciális jelöltekre van szüksége (fejvadászat).

Az általunk kiközvetített munkavállalókért garanciát vállalunk. A garanciális időszak mértéke és időtartama a keresett munkakör sajátosságának függvényében kerül meghatározásra. A garanciavállalást díjmentesen nyújtjuk.

A munkaerő-közvetítési szolgáltatásunkat sikerdíj fejében végezzük. Ügyfeleink csak a sikeres kiválasztás esetén fizetik meg szolgáltatásunk díját.

 

Célkitűzésünk mindezen kihívások hatékony megoldása a legrövidebb határidővel.